Home intro block 1

Een uniek persoon

verras je met

BINNEN7

The 

Write 

Gift_

Een uniek geschenk

The Write Gift tekent voor het meest persoonlijke geschenk denkbaar: een boek over het leven en werk van een waardevol persoon, voor die persoon. En dat altijd in opdracht van liefdevolle schenkers die een mijlpaal in een mensenleven willen vieren_

lees meer
BINNEN8

The 
service_

Volledig op maat

Bij het meest passende geschenk hoort natuurlijk een service op maat. Als schenker word je volledig ontzorgd en toch heel nauw betrokken bij het hele proces. Een flexibele en persoonlijke aanpak staat daarvoor garant_

lees meer
52 STEPHANIE SUAREZ BW

The 
Writer_

Stephanie Suarez

Het volledige traject wordt met veel passie en volle overgave verzorgd door storyteller Stephanie Suarez_

lees meer
BINNEN1 2

Klanten 

aan het 

woord_

"Creativiteit (van een massa aan allerhande losse anekdotes een verhaal maken met mooie invalshoek en originele rubrieken als toemaatjes). Ongedwongen sfeer/communicatie - respecteren timing en daarover communiceren - uitstekende service - goeie kostprijsraming + budgetbewaking. Kortom, na de stoep op ..., de stoep op jouw werk. Merci!" 

Alex D_

"Stephanie is redactioneel breed en creatief denkend. De opvolging gebeurt zeer correct en vlot. De beloofde timing werd gevolgd. Zeer mooie vormgeving. Met een prachtcadeau als resultaat." 

Alice T_

"Heel vlotte communicatie met snelle en directe vertaling in acties. Openheid, betrokkenheid, suggesties en ideeën. Respecteren van de deadlines. Indrukwekkend te zien hoe het boek uit allemaal losse eindjes tot stand kwam. Super vlot geschreven ook. Top geschenk en top of the bill service."  

Anoniem_